Internasjonalt

Fordelene ved å jobbe med en INRALS-rekrutterer for internasjonale stillinger

Life Sciences-industrien har blitt stadig mer globalisert de siste årene.

En av de beste måtene å få tilgang til internasjonale talenter er å samarbeide med et firma som har et internasjonalt nettverk. Borka Consulting er stolt av å være en del av INRALS (International Network of Recruitment Agencies in Life Sciences)

På grunn av samhandlingen blant INRALS-medlemmene, har INRALS-byråer uovertruffen tilgang til et internasjonalt utvalg av talentfulle kandidater, noe som gir oss samme eller ofte bedre rekkevidde enn flernasjonale rekrutterere.

Som arbeidsgiver betyr dette at vi ikke bare kan finne de aller beste talentet hvor som helst i verden, men også sømløst knytte deg til likesinnede internasjonale rekrutteringsfirmaer utenfor Norge hvis dere ønsker å ekspandere utenlands.

Selskaper tilknyttet INRALS har sterke forbindelser med farmasøytisk og medisinsk industri. Disse byråene er preget av høye suksessrater, kvalitetsprosedyrer, stabilitet, dokumenterte resultater, dyp kunnskap om markedene de betjener og høye moralske standarder.

En annen sentral fordel for arbeidsgivere er at INRALS-medlemmene arbeider etter et tydelig sett med etiske og moralske retningslinjer og profesjonelle standarder. Medlemmene er alle likesinnede, eierdrevne byråer, og sikrer at arbeidsgivere vet nøyaktig hva de kan forvente av deres rekrutterer.

Å samarbeide med et INRALS-medlem betyr at du, som en Life Sciences-organisasjon, kan dra nytte av kompetansen til en pålitelig lokal rekrutterer med global rekkevidde.

Hvis du er ute etter globalt talent her i Norge eller utenlands, kan du kontakte vårt team.

Les mer om INRALS her: www.inrals.com


 

Nordiske samarbeidspartnere – Life Sciences

Denmark
Carpenova Nordic AS
Contact: Vivi Darwin Madsen (vivi.darwin@carpenova.dk, +45 20 75 93 60)
carpenova.dk

 

 
Finland
Oy Nordic Progress
Contact: Ari Rönkä (ari.ronka@nordicprogress.fi, +358 44 274 7499)
nordicprogress.fi

Sweden
Carpenova Nordic AB
Contact: Peter Ek (peter.ek@carpenova.se, +46 733 23 47 51)
carpenova.se